„Като две капки вода“ приключи поредния си успешен сезон, но един от двамата му водещи продължава да е под светлините на прожекторите. Става дума за Димитър Рачков, който направи нещо много неочаквано на купона след края на култовото шоу в популярно столично заведение.

Бдителни присъстващи видяха колко щедро се раздава той на дансинга, но освен това и в колко близки отношения е с една от шефките на bTV. Опасно близки!

През 2018 година победителят Славин Славчев липсваше от партито, но този път сегашният Стефан Илчев делеше масата на шефовете – семейство Халваджиян и дори се качи на сцената, за да изпее някои чужди песни, понеже свои той няма, пише „Марица“.

На дансинга на макс се раздадоха Деси Добрева, Мария Илиева, балетисти от шоуто. Чалга пък пя Милко Калайджиев, въпреки че в заведението на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян фолк не се пуска. На сцената беше още Папи Ханс, който също купонясва здраво, въпреки че преди три седмици погреба баща си.

Водещият Димитър Рачков пък делеше времето си между Кремена Халваджиян и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева. Василева от няколко години е изпълнителен директор на фирмата на Магърдич. Двамата се показаха в опасна близост, а бившата на Митко-Мария Игнатова липсваше от празненството. Зуека също се наслаждаваше на компанията на красиви жени./show.blitz.bg