„От приятели пази се“ – това е заглавието, което Syper Sa6 избра за своя нов проект

Видеоклипът към актуалната песен, Syper Sa6 решава да представи с онлайн премиера в YouTube канала на своите близки приятели и колеги от оркестър „Рико Бенд“.

Още с появата си сингълът провокира интереса на меломаните, тъй като голямата изненада, която певецът бе подготвил за публиката е, че в “От приятели пази се“ се включва и младата изпълнителка от музикална компания „Пайнер“ – Таня Маринова.

Музикалният проект бързо набра популярност, а меломаните са категорични: „Браво. Личи си, че песента е изпята с голямо желание.“, „Много добро попадение. Поздравления!“, „Брутална песен. Успех на парчето!“, „Топ песен. Късмет и много успехи!“, „Еййй….страхотна е песента. Направо невероятна. Успех!“.

„От приятели пази се“ е по музика и аранжимент Bilal Bilal – Kingstone и #APteam, текстът пък е дело на самия изпълнител и на Петър Петров. Режисьор и оператор на видеолентата е Добромир Николов.

Фотограф: Георги Малев

Кой всъщност се крие зад творческия псевдоним Syper Sa6?

През последните години Александър Попов (Syper Sa6) става по-популярен, като автор, който се занимава с писане на текстове и музика. Отговорен е за голяма част от хитовете в поп-фолк жанра. Алекс е и известен, като озвучител на поп-фолк дивата Емануела, с която от години работят в тандем.

„От приятели пази се“ е първата официално реализирана песен с видеоклип на Syper Sa6. Преди месец той представи кавър версия на парчето „Тишина“, чийто оригинал е в изпълнение на Андрей.