„Много добре се чувствам в „Като две капки вода”, обаче съм доста изморен“ – призна писателят

Константин Трендафилов – Papi Hans разказа за емоциите си в шоуто за преобразявания.

„В момента в „Като две капки вода” има една троица, която се състезава кой ще бъде най-отгоре. Мисля, че победителят ще бъде измежду Мария Илиева, ТИТА иСтефан Илчевски. Мисля, че това ще бъде Стефан, защото до този момент той показа някои от най-трудните имитации. Неговото пеене е шокиращо добро. Убеден съм, че има още много какво да покаже” –  споделя той в „Здравей, България“.

„Вече се появи синдрома на бойната дружина. С времето все повече започваме да имаме усещането, че сме заедно в това нещо, което никак не е толкова лесно, колкото изглежда, макар че е забавно и неизбежно си ставаме по-близки” – подчертава Трендафилов.

Писателят признава, че интензивната работа по изграждането на образите го изморява доста.

„Много добре се чувствам в „Като две капки вода”, обаче съм доста изморен. В началото го караш на ентусиазъм, но съм достигнал до този момент, в който ентусиазмът се превръща в здравословна амбиция” – разкри той и добави още:

„Понякога нямам физическата възможност да се готвя. Например за образа на Бисер Киров, който беше ултимативния ми провал до този момент, имах криво ляво около 40 минути, през които да репетирам парчето и въобще не успях да вляза в образ. За Слави Трифонов имах повече време”.

Papi Hans разкри кои образи са му най-сложни за представяне.

„Женските образи са ми страшно трудни. Следващата седмица ми предстои женски образ на лейди Гага. Костюмчетата винаги са много вталени и няма къде да се скрия. Няма как да заприличам на секси мадама, макар да се опитвам, но до този момент не се получава” – пошегува се певецът.

„В образа на ДАРА показах повече от себе си, отколкото съм предполагал, че ще покажа в едно шоу. Тя много се забавлява. Преживяването ѝ беше същото като моето, гледайки Милко като Папи Ханс. ДАРА има голямо чувство за хумор. Апелирах към чувството за хумор, а не за естетика, защото не приличам на нищо” –  разказа още той.

„Не възприемам „Като две капки вода” като състезание по пеене. Аз съм човекът, който най-малко се интересува дали ще победи или не. Оставяйки настрана това, имам притеснение, защото аз пея в един много къс диапазон, докато останалите хващат от най-ниския до най-високия” – разкри певецът.

Следващата седмица Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се огледа и види по различен начин за Man in the mirror на Майкъл Джексън, а ТИТА ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър. Мария Илиева ще бъде Кийт Флинт, а Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА, а Дичо ще плува в свои води със ZZ Top.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.