Родителите на звездното бебе Александър били затрупани с изключително много бизнес предложения свързани с пеленачето. Редица известни марки за стоки и бебешки храни искали малкото бебче да бъде тяхна рекламно лице, научи Green-News.bg.

Петя Дикова и Илиян Любомиров обаче категорично отхвърлили многобройните предложения, въпреки сериозните суми, които са им предлагали от известните марки за бебешки стоки.

„С Пипи имахме много предложения от различни брандове… Ние преценихме, че по никакъв начин не искаме да обременяваме детето ни с такъв тип публичност, но това е лично решение.“ – заявява Илиян.

За разлика от Алекс и Дани Петканови, които не пропускат ден, за да качат нова снимка на малкия Габриел, Петя и Илиян са на мнение, че няма начин да си позволят наследникът им да бъде „експлоатиран“ по този начин.

„Ако трябва детето ми да рекламира детска количка или пеленки – това не е окей, защото това е един несъзнателен акт и така ти използваш детето по начин, който аз лично не разбирам.“ – допълва още бащата на Александър.

Фото: Илиян Любомиров / Фейсбук