Нашумялата Ариа се „отърка“ в изпълнителя Алеко Филипов-Мънки

С качествена музика и добро настроение, момчетата от група „Фантазия“ подобаващо изпратиха месец Юли в компанията на своите многобройни почитатели. Това се случи на най-горещата точка на родното черноморие, а именно клуб „THE 1“, където наричаните „Групата на народа“ спретнаха уникален купон, за които със сигурност ще се говори дълго.

Тематиката на клубното участие на оркестъра в Слънчев бряг бе Балканска нощ, а музиката, която звучеше изобилстваше от горещи хитове придружени с ориенталски денс ритми.

Публикувахте от ORK. FANTAZIQ в Събота, 1 август 2020 г.

В разгара на купона, на сцената при „Фентъзи Бенд“ изненадващо се появи и попфолк певицата от музикална компания „Пайнер“ – Ариа. Тя бе заредена с много позитивно настроение и не пропусна да стане част от партито, като демонстрира завидни танцувални умения и бе в опасна близост до солиста на „Фантазия“ – Алеко Филипов-Мънки. Това стана ясно от фотоси, които бяха публикувани в интернет пространството.

Лудеем си с Ариа и NASI в THE 1 😜😄🤫

Публикувахте от Aleko Filipov – M O N K E Y в Събота, 1 август 2020 г.

Красивата Ариа не веднъж е демонстрирала симпатия към изпълнителите на „Фентъзи Груп Медия“. Преди известно време пайнерката сподели в социалните мрежи видео, на което се забавлява под звуците на песента „Чисто луд“ на Ева-Марти.