„Всички са полудели по визията на известните в Холивуд. Постоянно искат да бъдат като актьорите, „поръчват“ дупе като на Дженифър Лопес, нос като на Дженифър Анистън или бюст като на Ирина Шейк“, коментира д-р Аслъ Датлъ.

Според дамата – една от най-красивите майсторки на скалпела в европейската пластична и естетична хиругия, ролята на социалните мрежи може да се тълкува двусмислено, тъй като те често провокират маниакални мераци сред по-младите.

„Както и да ви звучи, благодарение до много висока степен на Фейсбук, Инстаграм и всички останали от сорта, има „бум“ на интервенциите.
Всеки мечтае да бъде като някого, но забравя, че индивидуалността е най-важното. Има случаи, в които отказвам брутално да се намеся в това, което природата е създала. Тогава от хирург се превръщам в психоаналитик“, казва докторката, която гастролира в Бургас на 30 август, за да представи най-новите тенденции и практики.

Според експерта с дипломи от Истанбул и Мюнстер, днес хората искат бързи резултати. А филърите за много от светските персонажи вече са всекидневие. Самата тя е фаворит на повечето звезди от турските сериали и не крие, че те са много изискващи. Но тъй като няма как да споменава имена, е конкретна само за това, което препоръчва на прочутите лица от малкия екран: „Едва ли е изненада, но модерната тенденция в естетичната хирургия е резултат, който се доближава максимално до естественото“.

Датлъ е категорична и в още нещо: „Трябва да излекуваме хората от манията да изглеждат по един и същи начин, защото постоянно се възхищават на някого по телевизията“.

Доктор Датлъ ще приема в Бургас на 30 август на адрес: ДКЦ „Ел Масри” ул. „Батак“ 48, 8001 ж.к. Лазур, Бургас .За записване: тел. 056 / 84 47 37

Тя ще посети и Варна на 31 август на адрес в гр.Варна: МЦ „Надежда”ул. „Дойран“ 5 (в близост до МБАЛ „Света Анна„).За записване: тел. 0884167000

Записванията за индивидуален час са възможни и на телефон: 0888688805 (представител на болниците МЕДИКЪЛПАРК за България)