Първото издание за 2018-а е с гост-главен редактор Любен Дилов-син, който е свикал под заешките уши представители на най-тежката авторска артилерия на списанието – Сашо Жеков, Мартин Карбовски, Ивайло Нойзи Цветков, Антони Георгиев, Ваня Щерева, Елена Колева и др., както и знаменити дебютанти в мъжката библия като Димитър Калбуров, Александра Йорданова и Мила Михова.

Броят  на 152 страници е пълен с изненади, в доста по-арт стил, като по страниците му е изложена и знаменитата сесия  „Le Tre Grazie “ ( Трите Грации ) на  известният британски фотограф Томас Ходжес. Сесията е реализирана в специално наето палацо в Рим от продуцента Джузепе Лепоре (прочул се с филма  си с Франко Неро „Децата на Маам“ ) и с участието на най-популярния ни  дизайнер в чужбина Иван Донев.

Самият Лепоре и част от звездния му екип бе гост на специалното парти на 16 март в Бедрум в София,  което мина под надслов „Няма грозни жени, има малко алкохол“ и създаде зрелищен спектакъл с участието на най-актуалните плеймейтки от последните сезони на легендарния конкурс.

От тук нататък, през цялата 2018-а година, излизането на всеки брой на списанието ще бъде съпровождано с бляскави партита в София и страната, като всяко едно от тях ще е посветено на съответния брой. Следващото е на 20 април – прочутото пижамено  Playboy парти на Хю Хефнър. След това, на 31 май в Бедрум и на 1 и 2-ри юни в Карусел, в три поредни партита ще бъде представен съвместния брой на списание Плейбой и Пощенска кутия за приказки.

Появата на всяко ново издание ще е съпроводена и със силна медийна кампания в телевизиите и социалните мрежи.

Новия reMIXеd PLAYBOY представя и някои прочути скандали от  миналото, както на българското, така и на американското издание.  На страниците му дефилират трите знаменити транс-полови модела (онова, на което в Перник му викат транс-джендър) – Тула Коси, Инес Рау и първата транс-джендър корица – Джулиана Фарфала.

А един от първите главни редактори, си спомня прочутата сесия със стюардесите на „Балкан“, съвпаднала със злополучния край на легендарния ни национален превозвач.

С първия брой на списанието и дългоочакваното парти на 16 март официално стартира и нов сезон  на конкурса  Playmate of the Year 2018-а. Селектираните 12 претендентки, ще бъдат представени в специален брой на списанието, който ще излезе в средата на юли.

Във възродения Playboy има още една изненада. Списанието и „Пощенска кутия за приказки“ обявяват конкурс за оригинални текстове на тема „За първи път“. Текстовете се събират до 12 април, а голямото им представяне ще е тридневно супер парти в Бедрум и Клуб Карусел на 31 май, 1 и 2 юни.

От днес (17 март) напълно обновената мъжка Библия е на пазара, а на корицата му по-сияйна и сексапилна от всякога е „Мис Силикон 2010-та“ – Гергана Райчевска.