Доника по стъпките на леля си

Красавицата, родом от Смядово, представи първия си самостоятелен сингъл, носещ заглавието „Тик-Так“. Припомняме Ви, че Доника дебютира на поп-фолк сцената в средата на месец август с „Куршум“ – песен, в която се включват Галена и Меди.

Новата солова песен на Доника направи своята премиера навръх 8-ми декември в най-голямата платформа за видеоосподеляне, а именно YouTube и вече се радва на значителен брой показвания и позитивни коментари от меломаните.

„Изключително щастлива съм да ви представя втората си песен – Тик-Так! Обичам тази песен и се надявам ударите на моя „часовник“ да съвпаднат с ударите на вашите сърца. Искам да благодаря безкрайно много на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, на моите продуценти и мениджъри, на всички вас, които ежедневно ми пишехте, че сте нетърпеливи за нова музика от мен!“ – с тези думи младата певица презентира новото си парче, което феновете определят като потенциален хит.

Няколко часа след премиерата си видеоклипът на Доника се включи в трендинг листата „Набиращи популярност“ на YouTube и предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Част от музикалните фенове сравняват видеото на 23-годишната певица с това на леля й Галена към песента „Пантера“, тъй като и двата клипа са решени в кърваво червена стилистика. „“Пантера“ или не, песента е много яка. Доника има рамото на най-идейната певица в България и не очаквам нищо слабо. Но е добре да се помисли и за налагането й като име и продукт, за да изпъкне сред тази тълпа от млади артисти.“ – коментира потребител в интернет пространството.