Една година след първото си успешно дуетно парче, Ани Хоанг и Силвър отново се събраха.

След като измина една година от появата на първата дуетна песен на виетнамчето Ани Хоанг и неудобното момче на фолка – Силвър, изпълнителите от конкурентни фирми отново се събраха в името на музиката и общата им кауза – да зарадват своите почитатели.

„Почвам да мачкам“ е озаглавен техният нов дует, носещ със себе си силна заявка за хит. От днес лентата може да бъде гледана в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на „Планета HD“ и „Планета“ ТВ.

Като изпълнител, който държи на стойностната продукция, лицето на „Фентъзи Груп Медия“, а именно Силвър, взима активно участие в създаването на музиката, аранжимента и текста на песента, по който е работил заедно с половинката на Ани Хоанг – Людмил Иларионов-Люси. Междувременно до Green-News.bg достигна интересната информация, че новото парче на изпълнителите е реализирано веднага след като е приключила работата по „Палим и летим“.

Впечатление на зрителите със сигурност ще направи и горещото видео, създадено от режисьора и сценарист Людмил Иларионов-Люси. Оператор на „Почвам да мачкам“ е Радослав Георгиев.