Тита и Боро Първи зарадваха феновете си със страхотна новина

Хитовите изпълнители от отбора на „Adamand“ изненадаха почитателите си с новината, че готвят нов съвместен проект, който се очаква да се появи съвсем скоро. Това разкриха самите те в ефира на „Нова телевизия“ и допълниха, че по време на изолация вдъхновението ги е споходило.

„Песента ще е хубава, дискотечна. Ще мотивира и няма да натъжава. Искаме да накараме хората да се разсеят и да се забавляват” – споделя Тита.

„Има момент на адаптация, но повечето творци са интровертни хора, а правенето на музика е интимен момент” – каза Боро в отговор на въпроса дали трудно се прави музика по време на социална изолация .

„Всеки обича да стои сам и да се затваря в себе си и така вдъхновението идва. За времето, в което аз бях под карантина, написах седем песни. Вдъхновението ме връхлетя и много повече ми се твореше” – допълни Тита.

Припомняме Ви, че двамата изпълнители вече имат един общ проект, който се превърна в хит и предизвика истинска сензация в интернет, става въпрос за парчето „Задната седалка“.