„Влюбена“ на Крисия D с премиера на 19 април

След година в застой, певицата най-после се взе в ръце и ще изненада феновете си с премиерата на нова песен – “Влюбена“. Сингълът е готов отпреди няколко месеца, но изпълнителката реши да го презентира в навечерието на най-хубавите пролетни празници – Цветница и Великден, както и преди официалното начало на работата на нощните клубове.

„Дано това момиче се завърне брутално и да ги мачка,защото има гласа, само и трябва хъс!!!“, „Не е от най-продуктивните изпълнители, но пък за сметка на това е един от най-интересните. Дано парчето си струва.“, „Очакваме премиерата с нетърпение и определено сме заинтригувани!!“ – пишат меломаните в интернет пространството.

Крисия D вярва, че песента истински ще допадне на меломаните и ще бъде сред предпочитаните хитове на сезона. Тя е вложила цялата си енергия, хъс и желание да представи най-доброто на публиката, защото тя го заслужава. Преди часове в PlanetaOfficial се появи тийзър на “Влюбена“, който освен заглавието на новото предложение на изпълнителката издаде, че феновете могат да очакват нещо много горещо – както в музикално, така и във визуално отношение.

Снимки: Крисия D/личен архив

Огнената визия е запазена марка за Крисия D, а изпълнителката е повече от атрактивна в кадрите. Режисьор на клипа на Иван Димитров – Torex. Кой е авторският екип, на който певицата се е доверила за новата си песен остава изненада до премиерата й, която е насрочена за 19 април в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K.

От телевизия „Планета“ са сигурни, че Крисия D ще изненада почитателите си повече от приятно с “Влюбена“ – песен, с която ще атакува музикалните класации и клубната сцена в следващите месеци.