Запознайте се с Филип Димитров, изключително популярен в социалните мрежи с никнейма Филип Симпсон. 

Той е роден през 1998 в град Кюстендил, а неговите еротични фотоси буквално заляха медийното пространство, когато той смени пола си и известно време се подвизаваше в социалните мрежи под псевдонима Анджелина.

Филип започва да се захласва по момичешки дрехи още от малък. На 16 години решава, че ще превърне мечтата си в реалност. Като за начало си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. На 18 г. с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след болезнени 4 месеца става истинско момиче, като хирурзите премахват половия му член и му слагат бюст.

Междувременно транссексуалният Филип Димитров е готов да пробие и в поп-фолк музиката, като за тази цел е подготвил супер еротично и провокативно видео към дебютното си парче, което се очертава да види бял свят през месец Май и ще се казва „Неустоима“.

Информацията обяви самият той в официалните си профили в мрежата, а за видео реализацията, Анджи се допита до потребителите в интренет, като написа: „Чакам предложения за клип към песента“.

По-повод коментарите на недоброжелателите под постовете свързани с дебютното му парче, той отговори така: „Не е нужно да можеш да пееш за да станеш поп фолк изпълнителка, излъчването е важно и други неща!“

Все още не е ясна продуцентската компания, която ще представлява бившето момче, а може би изпълнителката ще се продуцира самостоятелно.