Техниката втора употреба е сякаш на мода през последните години. Наблюдава се тенденцията все повече хора да я предпочитат, заради силно редуцираните цени и отличните параметри, които можем да открием и при чисто новите предложения. При този вид стоки всички съставни компоненти са качествени, като можем да си купим нов компютър и на изплащане. В онлайн магазин Plasico ще откриете маркови компютри втора ръка, които ще оправдаят инвестицията Ви до последната стотинка, придавайки на работата с подобен вид техника още по-голяма ефективност.

Защо да изберем компютър втора ръка

Всички устройства имат едно огромно предимство пред останалите – продават се на много по-ниска цена, което е водещ мотив да бъдат все по-купувани и предпочитани от страна на крайния потребител, търсещ оптимално съотношение между цената и качество. Изберете компютър втора ръка, когато искате да се вмъкнете в определена финансова рамка, но и защото:

  • Качеството ще е също толкова високо, колкото ако инвестирате в чисто нова техника;
  • Параметрите ще са отлични и напълно отговарящи на Вашите потребителски изисквания и разбирания за производителност;
  • Промоциите и гаранционният срок ще важат дори и в случай, че предпочетете употребяваната техника пред все още неизползваната такава;
  • Можете да я купите и на изплащане.

Онези, които се нуждаят от високотехнологични решения за бизнеса, е добре внимателно да обмислят идеята за покупка на компютри втора ръка. С тяхна помощ разходите ще са значително намалени, а адекватното оборудване ще е налице. 

На кои параметри да обърнем внимание

Когато е време да изберем нов компютър, е задължително условие да насочим фокус към някои по основни параметри, които ако не покриват минимума, и ние на свой ред няма да успеем да се насладим на оптимална работа. Важно е да се обърне внимание на:

  • Производителят – Apple, Dell, HP, Lenovo и др.;
  • Процесорът – 2 ядрен, 4 ядрен, 6 ядрен;
  • RAM паметта;
  • Видеокартата; 
  • Операционната система;
  • Моделът pc.

Гаранционните срокове са също от значение при избора на pc втора ръка. В онлайн магазин Пласико ще откриете отлични условия за пазаруване, които няма как да не Ви спечелят за редовни клиенти. 

Какво можем да открием в магазин Plasico

На това място има не само компютри втора ръка, но и много други видове техника като лаптопи, смартфони и таблети, сървъри, монитори, мрежово оборудване, офис обзавеждане и др. Купете всичко необходимо за дома и работното място, доверявайки се изцяло на Пласико!