Фолк изпълнителката Преслава зарадва феновете си, като сподели ексклузивна фотосесия с малката си щерка Паола.

Професионалните снимки са заснети на първия рожден ден на малката девойка. На тях Паола позира с щастливите си родители – Преслава и Павел. Заедно с шерването на кадрите в социалните мрежи, фолк фурията не пропусна да напише трогателни пожелания до отрочето си на личните си профили във Facebook и Instagram.

„Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година ,от както се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивият от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение. Искаме само да си ни жива и здрава,да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безкрайно много, наша малка Палечке!“ – написа звездата на „Пайнер“.

От снимките става ясно, че специално организираното парти на Паола е имало и дрескод – бяло. На събитието присъстваха малко, но изключително знакови имена от света на шоубизнеса, както и роднини, които поздравиха малката Палечка за празника й.

Не само Паола, но и майка й бе в бяла рокля. С бяла фланелка на известна марка бе и таткото Павел, както и сестрата на певицата и леля на малката – Ивелина Колева.