Наскоро тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера, а днес представи и дебютното си парче.

Даниела е позната на музикалната публика, като участник в рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“. Телевизионната й слава продължава няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефирно време на малките си протежета.

Фото: Георги Малев

Независимо от крехката си възраст, младата дама, родена на 4 юни 2004 година, може да се похвали с уникален глас. Пирянкова споделя, че влизането й в „Пайнер“ станало много спонтанно и ненадейно.

„Отидох на среща с г-н Димитров, поговорихме си, обсъдихме някои неща, после той ми предложи да подпиша договор. Разбира се, аз веднага приех…“ – споделя Даниела.

Първата песен на младата надежда е в дует с Джордан и е озаглавена „Бомба“. Изборът му за дуетен партньор не е случаен, защото гласовете им много си подхождат.

„Бомба“ е дело на Иркенц Хюка и „Diamond Beat Production“. За текста се е погрижила Мариета Ангелова. Видеото пък е заснето от Виктор Антонов и Радослав Гочев.

„Той е млад, много талантлив и е изключително популярен. Много се надявам песента ни да се хареса на публиката. Все пак е първата ми песен в “Пайнер”. След като излезе дуетът знам, че много хора ще попитат, защо избра точно поп-фолка. Избрах този тип музика, защото този ритъм тупти в мен.“ – категорична е най-малката певица на музикалната компания.