Изпълнителката от каталога на музикална компания „Пайнер“ успя да докосне и дори да разчуства меломаните с новия си проект, озаглавен „А бях ти казала“. 

Премиерата на лиричната, но темпераментна изповед на Райна се състоя в „PlanetaOfficial“ – YouTube канала на поп-фолк империята. Още с появата си, песента предизвика изключително силен интерес от страна на феновете, които не пропуснаха да похвалят певицата.

„Страхотна, както винаги.“, „Леле, удари право в сърцето!“, „Песента е от онези, които не могат да оставят никого безразличен..“ – коментират меломаните в интернет пространството.

Няма как да пропуснем да отбележим, че песента е поднесена с много чувство от изпълнителката, а за това е „виновен“ и екипът, с когото е работила – музиката и аранжиментът са дело на Мартин Биолчев. Текстът е създаден от Мариета Ангелова и самата Райна. Режисьор и оператор на видеото е Иван Димитров – Torex, сценарист – Георги Нанов.

Визията на Райна също не остана не забелязана от почитателите й. Тя е заложила на така атрактивните и актуални този сезон афро плитки.