Роксана стартира месец Септември с невероятен хъс за работа. Безспорно тя е една от певицитe, чиято звезда изгря в телевизионен музикален формат и в годините тя се доказа като музикант, който намери място в сърцата на феновете.

Звездата на телевизия „Планета“ е нетърпелива да приключи работата по своята нова песен, която според нея ще докосне сърцата на меломаните. И въпреки че певицата към момента има два актуални сингъла „Япма бана“ и „Една любов“, ентусиазирано работи по новото си парче към което ще бъде безкомпромисна.

Ето какво написа Роксана в социалните мрежи малко преди да пристъпи прага на звукозаписното студио:

„Влизам отново в студио, за да запиша още една нова песен – само за вас, приятели, с цялата си душа, сърце и любов! Започнах сама да пиша текста на песента, стигнах до някъде, но след това имах нужда от професионална помощ. За това отново потърсих и се довериха на голямата Мариета Ангелова. Тя продължи моята мисъл и написа нещо, което те кара да настръхваш, а сърцето ти да потрепва със всяка написана дума. Така, в тандем, създадохме историята на моята нова песен.

Музиката на песента е моя авторска и за пръв път ми се случва да настръхвам от нещо, което съм създала, изпяла или написала сама. За аранжимента ще се доверя отново на моя приятел, на прекрасния Мартин Биолчев, които направи аранжимента и на „Една любов“.

За трети пореден клип ще работя с Ники Скерлев. Харесва ми как работим заедно, разбираме се прекрасно на снимачната площадка и най-важното – след това с доволна усмивка гледам клиповете си. Харесвам го и с удоволствие работя с него! Подготвяме се за снимките към парчето и до 20 септември трябва да снимам видеоклипа към него. Още нямам заглавие, но пък за това песента е страхотна. Обещала съм ви, че ще правя музика, която ми отива, защото само тогава мога да докосна сърцата ви и да намеря място в тях за мен и моята музика. Очаквайте през октомври новата песен! Целувам Ви!“ – сподели развълнуваната изпълнителка.