Рени наскоро се завърна от Сърбия, където бе приета триумфално, но на път е да избухне един скандал, който няма да остане незабелязан.

Сръбската сцена и публика обича Рени и това е ясно за всички. Като че ли на сръбска земя изпълнителката се чувства в свои води, а успехите и там със сигурност не са тайна за никого. Само преди дни, певицата посети западната ни съседка и се включи в снимките за новогодишната програма на известна музикална телевизия.

„Изключително топло ме посрещат всеки път в Сърбия!“ – споделя нашенката в свое интервю.

За жалост обаче, според изпълнителката на „Искам бебе“, колегиалност в България съществува все по-рядко. Доказателство за думите й е това, че колежката й от фирма „Пайнер“ – Преслава, която има реализиран проект с Кеба, взела участие в телевизионно предаване в Сърбия, където не се изказала добре за Рени. Именно там Преслава  казва, че е първата българска звезда на тази сцена. Водещият обаче веднага я контрира и казва, че преди това Рени е била там. Тя пък отговорила: „А, да, преди много години.“

„Намерих телефона й и лично аз съм й звъняла, когато преди години стана „Певица на годината“. – заявява самопродуциращата се звезда, огорчена от поведението на колежката си, която явно бързо е забравила какво означава „Колегиалност“.