Фитнес инструкторът, познат от конкурса Мистър София 2018 и като участник в последния сезон на „Vip Brother“, стана за смях в социалните мрежи, след като демонстрира своето „мъжество“. 

Явно да се излага е приоритет на нереализираната ТВ звезда Ричард Величков, тъй като продължава да го прави в социалните мрежи. Жестоко зажаднял за внимание, Ричи се пусна гол в Инстаграм, където позира пред своя автомобил. Предизвикателният текст към снимката му пък разпали вниманието на куп интернет потребители, които меко казано го направиха за две стотинки с коментари от различно естество.

„За хейтърите! Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди…“ – написа самовлюбеният инструктор.

Той не пропусна да се похвали още с факта колко много е постигнал за скромната си възраст от 25 години, при това без образование.

Междувременно Ричард се забърка и в поредния светски скандал. Този път на мушката му попаднаха топ красавицата Джулиана Гани, както и професионалният фитнес инструктор Илиян Найденов. В нелепо видео, „Мистър София“ 2018 отправя люти обиди към пловдивчанката, като твърди, че тя първа го е нападнала. Последваха нападки към Величков, заради обидите, които е изсипал до адрес на Джулиана Гани, а той побърза да се обясни в коментар:

„Хора, спрете да ми давате съвети, обидил съм я, защото съм на принципа “око за две, зъб за чейне”. Когато някой ме предизвика така става, иначе не бих казал на някого така.“

Въпросното видео на Ричард бързо бе премахнато от социалните мрежи и последва нов пост, в който Ричи отправя искрени извинения, след като цяла България го подигра, че се е нахвърлил срещу Джулката и Найденов.