Илиян Найденов усърдно се е заел с писането на втора авторска книга. Отбелязваме, че първата издадена от фитнес инструктора книга със заглавие „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“ се превърна в абсолютен бестселър.

Книгата спечели аудиторията с уникалния си 15-дневен детокс режим – създаден и разработен за почти една година от Илиян. „Детокс 2.0“ дори бе класифицирана в Топ 5 за „Най-продавана книга“ – факт, който ласкае мускулестият мачо.

Книгата „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“, фитнес инструкторът определя като уникална, защото е плод на неговия личен опит като спортист и треньор. Храните също са съобразени с родния пазар, подбрани според качествата и хранителния им състав.

Ексклузивно Green-News.bg научи, че новата книга на Илиян Найденов ще бъде посветена на неговата половинка – красавицата Джулиана Гани. Остава в загадка обаче каква ще бъде тематиката на четивото. От своя страна, Джулката не спира да се хвали пред приятелки, че любимият й мъж ще й посвети книга.

За момента само е ясно, че книгата е пряко обвързана с медицината, което всъщност е голямата страст на фитнес инструкторът. Но какво ще е общото между това, че книгата ще е посветена на Джулиана, а от друга страна е свързана с медицината – предстои да разберем.

„Не мога да повярвам, че вече четири месеца анализирам, пиша и събирам информация, а остава толкова много за написване…“ – споделя Найденов.

Издаването на книгата ще се състои през пролетта на 2020 година, тъй като материята в четивото е изключително сложна и всеки един факт се проверява по няколко пъти от различни източници, за да може всичко да е на 100%.

„Планирам да бъде не само любима на всички жени, но и да надскочи успехите на Детокс 2.0!  Знам.. звучи доста нескромно, но наистина съм много положително настроен!“ – категоричен е Илиян.