Започна новата учебна година, а първият учебен ден е изключително важен и вълнуващ, както за малките, така и за родителите им.

Популярните лица от родния шоубизнес не пропуснаха да споделят вълнуващи и мили снимки в социалните мрежи, на които позират с децата си.

Докато Гала бе в ефир по задължение, мъжът й Стефан публикува селфи в Инстаграм с дъщеря си, под което написа: „Супер е – от днес поне единият от нас, ще е в час.“

Българската журналистка и настояща водеща на „Папараци“ – Венета Райкова и Тишо изпратиха своя син на училище, а Патрик бе повече от щастлив, тъй като бе в компанията на своите родители.

„Хайде по вода да тръгне новата учебна година!! Успех, Патрик!“ – написа Венета под една от снимките си.

Вълнуващ ден бе и за Николета Лозанова, която със стил и класа съпроводи 7-годишната Никол до класната стая.

„На добър час, мое Всичко!“ – написа развълнувано моделката.

Освен Николета, „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер също не пропусна да сподели фото от първия учебен ден на детето си. На въпросното фото наперено позира сина й Пепи.

„На добър час, Любов моя!“ – пожела Маги на Пепи.

Поп-фолк изпълнителката Кали пък изпрати двамата си сина, като им отправи трогателно пожелание.

„Две момчета! Две училища! Безброй мечти… сбъднете ги ангелчета мои! Обичам ви и на Добър час!“ – написа певицата под въпросните снимки.

Самопродуциращият се певец Константин също не остана по-назад и направи съпричастни към своята радост и почитателите си в социалните мрежи.

„На добър час, Коцеланке!“ – са думите с които Коцето изпрати своята дъщеря Марияна.

Фитнес емблемите Биляна Йотовска и Митко Димитров изпратиха дъщеря им Никол в 3-ти клас, като й пожелаха здраве, както на нея, така и на всички деца.

„На добър час в трети клас мило дете! Успешна учебна година на всички ученици! Бъдете здрави и ученолюбиви деца.“
Екипът на Green-News.bg честити първият учебен ден на учениците! Желаем им успешна и ползотворна нова учебна година.
Графика: Динко Динев