Ретро поп-фолк легендата Бони е бясна на свои колеги, които без свян в публичното пространство разпространиха звукозаписно демо на новата й песен.

„Чакали“ – така е озаглавено най-новото парче на звездата Бони, което за жалост изтече в интернет пространството, а за създалата се ситуация, певицата обвинява ромски оркестър, познат на публиката с неколегиални отношения.

Човек от екипа на Green-News.bg е запознат с въпросните музиканти, които в един момент от време имаха и сблъсъци с PR мениджъра на музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“. Оркестърът безцеремонно отправяше всякакъв вид безпочвени обиди към Евгения Костова, но дадената случка не достигна до медиите.

Сега на прицела на музикантите попадна и тяхната уж близка приятелка – Бони, която днес направи официално прессъобщение в официалните си профили в социалните мрежи.

„Скъпи приятели,
в публичното пространство се разпространява звукозапис, видеоклип с изображения с моя лик от недобросъвестни лица. Записът е с моя вокал и се твърди,че имаме съвместен проект. Същото не отговаря на истината. Не съм давала съгласие лика, гласа и името ми да бъдат използвани за реклама на когото и да било. Въпросните лица използват моята популярност с цел реклама…“ 

„Нито аз като физическо лице, изпълнител,нито продуцентската ми компания „Бони Стар”, е давала съгласие за разпространение на подобна информация, записи и т.н., няма съгласие за реклама, респ. използване на лика, гласа и името ми. Всички проекти, в които участвам обявявам лично в страниците си в социалните мрежи и в официалния ми YouTube канал, както и в медиите.“ – пише разочарованата певица.

Изпълнителката на тоталния хит „Време е“ изрично и категорично заявява, че вече е предприела съответните действия и е сезирала компетентните органи във връзка с горепосоченото закононарушение.