Поп-фолк звездата изненада феновете си с ново дуетно парче

Само преди няколко дни самопродуциращият се изпълнител направи премиера на новата си поп-фолк песен – “Ще мина да те взема”, която всъщност е дует с младата певица Гергана Стаменова, а нейното име нашумя в медийното пространство след като възпя COVID-19 и шефа на Националния оперативен щаб – ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

Песента, с която Гергана прави своя дебют в поп-фолк жанра, се завъртя премиерно в официалния канал на девойката в платформата YouTube и към този момент е регистрирала над 20 000 показвания.

Преди да стартира певческа кариера, името на младото момиче се свързваше с конкурса “Мис Плеймейт”, в който тя взе участие преди години.

С общата си колаборация, изпълнителите определено успяха да очароват публиката, която е на мнение, че “Ще мина да те взема” има потенциал да се превърне в един от хитовете на 2021 година.

“Супер е, според мен трябва да стане хит тази година, и да се слуша на всякъде.”, “Брутален клип, брутална песен.”, “Гери ги уби, истинска богиня!”, “Песента е супер, клипа е свеж! Браво много!” – гласят част от коментарите на меломаните.

„Много се радвам да ви представя страхотен проект с моята колежка Гергана Стаменова. Благодаря на целия екип за чудесно свършената работа по реализацията на тази песен!” – пише Румен в профила си във Фейсбук

Парчето е по музика на Румен Борилов, а в писането на текста се включват и двамата изпълнители. Видеоклипът пък е дело на Electricity Production.