Изпълнителите загатнаха за дуетно предложение

В своята музикална кариера, Румен Борилов често е удрял по едно рамо на новоизгряващи колеги и колежки в бранша – този факт бе утвърден и днес, когато самопродуциращият се изпълнител сподели в социалните мрежи новината, че е записал нова песен с Яна – младата надежда от каталога на лейбъла на Силвър – „Фентъзи Груп Медия“.

„Приятели, щастлив съм да Ви съобщя, че в най-скоро време с младата надежда на Fantasy Group Media, а именно Яна, ще Ви изненадаме с нещо приятно, което подготвихме с цялата си обич към Вас!“ – сподели Румен в страницата си във Фейсбук и допълни: „Искрено се надяваме да харесате тази песен толкова, колкото ние с Яна я заобичахме още от първият път, когато я чухме!“

От екипа на Яна също не пропуснаха да анонсират предстоящата премиера. Предстои да разберем кога звездната премиера ще стане факт, тъй като към този момент изпълнителите не се ангажират с дата за публикуването на парчето.

С това фото изпълнителите анонсираха първия си общ дует

Припомняме, че Яна стана част от „Фентъзи Груп Медия“ в началото на 2021 година с дебютното й парче „Напивай ме“ и все още се опитва да се добере до по-високи позиции сред изпълнителите. Дали сингълът с Румен Борилов ще й помогне да направи стъпка нагоре, можем само да гадаем.