Мари Будева е поредната жертва на Коронавирусната инфекция

В социалните мрежи по много интересен и провокативен начин дъщерята на Гала сама обяви не толкова приятната новина, че е дала положителен тест за COVID-19.

Красавицата Мари Будева захвърли всички дрехи и задръжки, влезна под душа и се снима чисто гола, но само по себе си фотото единствено загатва за едни от най-интимните й части. „Covid, but make it sexy“, пише Мари под снимката, което в буквален превод гласи „Ковид, но го направи секси“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Konstantin (@marie.konstantin)

Положителният резултат за Мари идва точно на фаталния петък 13-ти и само два дни, след като майка й официално оздравя. Водещата на „На кафе“ дори отпразнува със скъпо шампанско отрицателния тест, а всичко това бе запечатано с кратки клипчета в профила й в Инстаграм.

„Нестандартно е да празнуваме оздравяване от грип, като че сме получили оная прословута вест за презокеанския чичо и многомилионното му завещание. Ама, тва е – промениха ни се и гадостите, и радостите. Сега, чакаме Мари-Константин да оздравее, щото тя пое щафетата; после – пак вадим бутилките. Даже бих казал (смело и дори еретично ) – ще го отбележим в заведение. Аз и до 23:30 мога да се обезобразя.“ – пише половинката на Гала.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Nikolov ♈ (@st.resurgam)