Певицата се ядоса на грозните слухове по нейн адрес

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ бе разтърсена от щуро ретро парти миналата нощ. В развлекателното предаване, което се излъчва по NOVA телевизия, гост-оркестър бяха музикантите от „Рико Бенд“, но по-запознатите бързо забелязаха рокади в състава на бенда. Той е с нови и непознати за меломаните музиканти, дори и вокалисти.

Най-запалените почитатели на групата не спираха да си задават въпроса „Къде е лицето на оркестъра – Саша Рико?“ – емблематичната вокалистка на ромския оркестър, която заедно с мъжа си Веско Риков през 2012 година създават „Рико Бенд“.

Снимки: Саша Рико/Фейсбук

Провокирана от въпросите по повод отсъстието й, както и различните слухове, носещи се в медийното пространство, Саша Рико публикува следното съобщение в своя личен профил във Фейсбук:

„Тъй като чух достатъчно злословения по мой адрес от сорта, че съм болна, че съм избягала и какво ли още не… ВРЕМЕ Е ДА НАУЧИТЕ ИСТИНАТА! От доста ВРЕМЕ не съм част от „РИКО БЕНД“! Да не забравяме, че все пак аз съм била в основата на СЪЗДАВАНЕТО на тази група! Пък и за времето мисля, съм дала от себе си повече от колкото се е изисквало!“ – пише певицата, но не разкрива основателната причина за решението да се отдели от „Рико Бенд“.

„Няма да спра да правя нови песни и да работя от сърце, както е било до сега за вас – ПУБЛИКАТА! Истинските фенове могат да ми се доверят в социалните мрежи! Нека да не вярват на слухове!“ – информира още почитателите си Саша Рико.