Иван Динев-Устата избра да прекара социалната изолация на село

След като посрещна първите дни на карантината в дома си в София, певецът избра да се завърне в родния си край и да прекара повече време в семейната къща, в близост до Стара Загора.

„От близо месец съм при майка ми и баща ми, дори онзи ден си говорихме с тях, че не съм бил толкова време с тях от миналия век.“ – споделя шеговито Устата.

„В момента съм отдаден на селскостопанска дейност, защото пролетта е времето, в което се подготвя почвата за засяване и е необходима сериозна работа. Чувствам се много добре, а това е моята терапия за справяне със стреса, защото тук определено няма скука, напротив – забавно е, красиво е, а и както се казва – в един двор работа винаги има.“ – допълва още звездата пред телевизия „Планета“.

Устата е намерил извор на вдъхновение и в “семейната съкровищница“, както нарича библиотеката в дома на родителите си. Той препрочита различни заглавия, които провокират интересни размисли и идеи. Именно сега, Иван Динев се е отдал на създаването на нови етюди, защото разработва концепция за ново stand-up comedy представление.