Певицата категорично отвя конкуренцията с новия си музикален проект

Навръх „Свети Валентин“, Диона представи новата си песен, която носи заглавието „Недоволен“. Това е първата лирична и баладична мелодия на певицата, която добавя в дискографията си пореден тотален хит.

Видеоклипът, заснет от Людмил Иларионов-Люси и Виктор Костов, разказва история за една голяма любов, за която човек е готов на всичко, но впечатляващата лента завършва с тъжен край.

Във видеото, самопродуциращата се певица и нейният партньор – моделът Румен Радев, влизат в ролята на влюбена двойка, която извършва паричен грабеж. Следва предателство от страна на Румен, който грабва пачките и бяга, а Диона влиза в пандиза. След излежаната присъда, Диона излиза от затвора и решава да си отмъсти, като убива своя любим, а секунди по-късно и себе си. „Може би решил е Бог с тебе да ни срещне в друг живот. И вместо да се разделим, вината си на две да поделим.“ – пее Диона в сърцераздирателната балада.

„Недоволен“ разби конкуренцията на пух и прах и няколко часа след премиерата си видеолентата влезе в раздела „Набиращи популярност“ на YouTube.

„Тук виждаме Денислава, не Диона… настръхвам всеки път, когато я чуя! Разплакваш всички ни с тази песен, евала!“, „Не знам за вас, но аз настръхнах! Уникална песен с още по уникално видео. Диона пак разбива всички!“, „Ти надмина себе си!!! В тази песен има толкова много болка, но и смисъл.“ – пишат почитателите на певицата под клипа.

За музиката и аранжимента към парчето са се погрижили Росен Йосифов и самата Диона. Текстът също е написан от певицата в съавторство с Радостин Радостинов и Бисер Радков.