Даниел е името на първия изпълнител в каталога на „Grand One“ – новият музикален лейбъл

Днес изненадващо бе поставен стартът на новата продуцентска компания „Grand One“. Тя е основана от композитора създал не малко поп-фолк хитове през годините на едни от най-популярните имена в бранша, а именно Борислав Павлов.

„Представям ви първият изпълнител и видеоклип на новия музикален лейбъл „Grand One“, заснет в първата 8К резолюция!“ – похвали се Павлов в социалните мрежи.

Новият музикален лейбъл стартира и с ново музикално откритие – Илиан Ицов, който обаче ще се изявява в света на хайлайфа с артитичния псевдоним Даниел. Ето какво написа самият той в интернет пространството: „Приятели, искам да ви представя дебютният ми сингъл „Колко изгуби“. Много се вълнувам и много се надявам да ви хареса. Искам да благодаря на целият екип, които осъществи този невероятен проект! Благодаря на моя продуцент Боби Павлов, че повярва в мен! Очаквайте нови и много хитове неща от нас, това е само началото!“

За музиката, аранжимента и текста на „Колко изгуби“ се е погрижил Борислав Павлов. Режисьор на лентата е Иван Димитров – Torex, а оператор – Андрей Кряколов.

Даниел в дебютното си видео „Колко изгуби“.