Снощи бе излъчено пилотното издание на новото и първо музикално предаване на Силвър

Silver Star Show е новата продукция на музикалната продуцентска компания „Фентъзи Груп Медия“, а зад него стоят екип от професионалист, начело със Силвестър Матеев-Силвър.

Музикалното предаване се излъчи онлайн и изцяло на живо в YouTube канала FGMRecords, а часовата зона бе съобразена със зрителите – то трябваше да стартира точно в 20:00ч., но технически проблеми забавиха началото му.

#ПЪРВИ и #ЕКСКЛУЗИВНИ кадри от #ПЪРВОТО издание на Silver Star Show. Благодарим ви за високият интерес към пилотното ни предаване. 🙏🏼

Публикувахте от Silver Star Show в Понеделник, 27 април 2020 г.

Предаването се радва на широк зрителски интерес, като над 16 хиляди човека гледаха пилотното издание на Silver Star Show в най-големият сайт за видеосподеляне. По време на живото излъчване се включваха и зрители от почти цяла България, за да поздравят свои близки, приятели и роднини с обичана от тях песен.

Поредното музикално шоу за поздрави – да, ама не. Това не е цялостната концепция на Silver Star Show. Тепърва зрителите ще виждат нови и интересни неща, обещава Силвър, който снощи направи своя дебют, като водещ, а зрителите пред малките и големи екрани го поздравиха и му пожелаха успех.

Все още няма информация дали шоуто на Силвър ще се излъчва само в неделя, но феновете определено очакват следващото лайв излъчване с нетърпение.

Гледайте запис от живото излъчване: