Емблематичният оркестър „Кристали“ атакува клубовете с ново парче

Музикантите от оркестър „Кристали“ представиха новото си музикално предложение, което направи своята премиера в Planeta Official в YouTube. Песента носи заглавието „Имам нещо да ти кажа“ и е в характерната музикална стилистика за формацията.

Мелодията носи със себе си много отсвири, а текстът разказва любовна история между две разбити сърца. За това са се погрижили Силвестър Матеев-Силвър и колегата му Румен Борилов. Именно те са и главните „виновници“ за създаването на музиката, аражимента и текста.

„Щастливи сме, че оркестър “Кристали” ни се довериха за новото си парче “Имам нещо да ти кажа”. Те са наши идоли и учители, от които всички ние – младите музиканти сме се учили и учим и до днес. Оказаната ни чест е огромна. Това е и голям успех за “Фентъзи Груп Медия”, като цяло.“ – споделят Румен Борилов и Силвър. Междувременно премиерата на „Имам нещо да ти кажа“ заварва ексцентричния Силвър на снимачната площадка и този път, забележете – той е ролята на изпълнител, научи Green-News.bg.

Режисьор на музикалната лента е Ивайло Спасов. Кирил Борисов е в длъжността на сценарист, а оператор е Добромир Николов.