Силвестър Матеев-Силвър изумен от млад музикант, който за отрицателно време счупи километража в социалната мрежа Фейсбук.

Звездата, основател на лейбъла „Fantasy Group Media“ – Силвър, остана впечатлен и дори изумен от младия талантлив музикант – Мехмед Стоянов. Това стана ясно от Фейсбук публикация на Силвестър в личния му профил.

„Неудобното момче на родния шоубизнес“ сподели музикална импровизация на въпросния музикант, която не спира да трупа харесвания и споделяния. Силвър не пропусна и да изкаже възхищението си от Мехмед:

„Направо съм изумен… мега яко звучи! Тоя пич е МОДЕРЕН…АЗ ГО КАЗВАМ!!!“ – написа Силвестър в поста си.

Crazy

Posted by Tallava on Sunday, July 14, 2019

„Продължавай браток, не се притеснявай от това да си НОВАТОР, защото ВРЕМЕТО е на твоя страна.“ – довършва фронтменът на „Фентъзи Груп Медия“.

Може би името Мехмед Стоянов не Ви говори нищо, но именно той е „виновникът“ за едни от най-големите поп-фолк хитове. В собственото си звукозаписно студио е работил по едни от най-слушаните песни на човекът-глас Тони Стораро, както и на Фики.

Мехмед е родом от Шумен и е израснал в семейство на музиканти, познат е и с псевдонима Memo Style. Безспорно музиката тече във вените му и тепърва ще доказва безграничния си талант на широката публика.