Силвестър Матеев-Силвър е взел решение да сложи край на публичните си изяви

Музикалният продуцент и попфолк изпълнител слага край на изявите си. Това стана ясно днес, когато от екипа на Силвър написаха публикация в официалните профили на изпълнителя в социалните мрежи.

„Скъпи приятели,
информираме Ви, че за неопределен период от време, Силвър прекратява своите публични изяви, но не и музикалната си кариера.“ – гласи публикацията.

Неочакваната новина дойде като гръм от ясно небе за феновете на Силвър, предвид факта, че летният сезон е най-силният за изпълнителя и групата му, като цяло. За момента не става ясна и причината за прекратяването на клубните участия на звездата.

От приближени на Силвър обаче тръгна слух, че Маниака е предприел тази крачка поради лични причини, които до момента не биват обявени публично. От лейбъла на композитора също запазиха мълчание до момента, като въпросите на тази тема биват любезно отклонявани от пресцентъра.

Междувременно днес официалния Инстаграм профил на звездата осъмна празен, като в него са изтрити всички снимки на Силвестър Матеев, което още повече озадачи меломаните.