Силвър успя да грабне вниманието на феновете в социалните мрежи

Преди дни Силвестър Матеев-Силвър развълнува последователите си в Инстаграм и Фейсбук с кадри от нова фотосесия. Публикациите на изпълнителя предизвикаха фурор и събраха завиден брой лайкове, не липсваха и ласкателни коментари.

За снимките към есенната си фотосесия, Силвър позира пред обектива на известния фотограф Николай Пандев. Той е един от малцината български фотографи, които представят красотите на България и чиито снимки са публикувани в списанието National Geographic.

За фотосесията, музикалният продуцент залага на загадъчна дарк визия, но дали предстоят да бъдат публикувани още кадри от сесията и дали те ще бъдат в същата стилистика, можем само да гадаем.

В музикален аспект, Силвър е на финалната права да представи новата си песен, която е в дует с голямата Софи Маринова. Към момента изпълнителите не издават заглавието на музикалния проект, както и стилистиката му – меломаните предполагат, че Силвър и Софи са подготвили динамична песен, следва да разберем дали е така. „Премиерата на парчето ще бъде този месец, а точната дата ще обявим съвсем скоро.“ – отговори изпълнителят под коментар на свой фен във виртуалното пространство.

Фотограф: Николай Пандев ; Ретуш: Емил Андонов