Лицето на „Фентъзи Груп Медия“ се поддаде на масовата психоза покрай заразата коронавирус

Силвър взе мерки и се погрижи всички поети професионални ангажименти, както свои, така и на изпълнителите от фирмата му да бъдат отменени за неопределен период от време.

„Това не само е лично наше решение, а и наложена заповед, която всички ние, гражданите, сме длъжни да изпълним! Искрено се надяваме положението да се стабилизира по-скоро! Бъдете здрави и запазете самообладание!“ – пишат от лейбъла.

Наред със световните звезди, Силвестър Матеев не остана по-назад и също дава добър пример на последователите си в социалните мрежи. В историите в Инстаграм профилът му се появиха клипчета, на които той демонстрира как правилно да се мият ръцете, за да се спазва възможно най-добра хигиена с цел ограничаване на разпространението на новия коронавирус.

„Сега не е време за песни.. сега е време да помагаме! Излизайте при необходимост! Засилете личната си хигиена и имунна система! Имайте вяра в Бога!!!“ – гласи призивът на изпълнителя.

От фирмата му пък пуснаха информационно слайдшоу насочено към превенцията:

Скъпи приятели, фенове и последователи, на фона на създалата се ситуация Ви препоръчваме да запазите спокойствие – то е от изключителна важност, както за самите Вас, така и за близките Ви. ⚠️ В никакъв случай не пропускайте да се грижите за себе си и за околните – вижте превенциите към прикачените снимки в слайдшоуто! Това е едно предизвикателство и ние вярваме, че ако се спазват всички мерки, ситуацията ще се стабилизира. Надяваме се случващото да отмине бързо и отново да се върнем в нормален ритъм на ежедневните си задължения! Бъдете здрави, силни и позитивни!

Posted by Fantasy Group Media on Friday, March 13, 2020