През последните няколко дни името на Силвестър Матеев-Силвър бе замесено с един от най-добрите нощни клубове в Белгия.

Певецът бе сочен за собственик на оборотната дискотека и някои медии успяха да подлъжат неволно читателите си. Всъщност различното на клуба е само името, но собственикът си остава същият.

Става въпрос за един от най-посещаваните клубове в нощен Брюксел, който е познат със страхотните си партита и звездите, които го посещават, за да изпълнят музикалното си творчество и да забавляват гостите.

„Vip Planeta Nine City“ сменя името си на „VIP FGM CLUB“, като ръководството на клуба остава същото.

„Докато истината си обуе обувките, лъжата вече е обиколила света.“ – ни казва Силвър в отговор на появилите се новини в последните дни.

„Истината е, че не ставам собственик на дискотека. Вероятно бих, ако имах времето. Музиката е моят живот и голяма част от ежедневието ми е обвързано с нея. Смяната на името на въпросният клуб от „Vip Planeta Nine City“ на “Vip FGM Club“ е вид жест и решение взето със собствениците на клуба и екипа на нашата музикална компания. В Брюксел ще продължавам да ходя, но като изпълнител, който да радва хората с творчеството си, а не като шеф, от който ще се очакват заплати.“ – категоричен е Силвър.