Лошото момче на поп-фолка се преквалифицира във водещ

Явно успехите в света на музиката не са достатъчни за Силвестър Матеев – Силвър, защото той ще влезе в ново за него ампоа, а именно това на водещ.

Още тази вечер стартира и неговото лично ток шоу, което носи името „Silver Star Show“ и ще бъде излъчвано в YouTube канала на продуцентската му компания – FGMRecords. Стартът на музикалното предаване е в 20:00ч., а феновете вече тръпнат в очакване.

View this post on Instagram

По-малко от 24 часа до #НАЧАЛОТО Сигурни сме, че не сте забравили, но се включваме с едно важно напомняне: Шоуто започва утре в 20:00 часа, не пропускайте стартът му! 🎬 ‼️ Излъчването ще бъде в YouTube канала на Fantasy Group Media, а именно FGMRecords, така че се абонирайте, за да сте сред първите ни зрители. #silver #start #show #silverstarshow #soon #loading #this #autumn #project #by #fantasygroupmedia #fantasy #group #media #silvestar #mateev #неделя #начало20часа

A post shared by 🖥 Silver Star Show 📺 (@silverstarshow) on

 

Феновете дълго очакваха началото на въпросното шоу, тъй като за него се заговори още в края на 2018-та година, но ето, че този момент най-сетне настъпи.