В снощното издание на „Шоуто на Слави“ гостуваха Мартин Славоев и Елизавета Кравец – танцова двойка, представители на клубовете „Дъга“ (София) и „Варна“ (Варна).

Младежите, които гостуваха на популярният шоумен и музикант Слави Трифонов, демонстрираха страхотни танцови умения, а водещият на вечерното ток шоу остана истински очарован от танцовата двойка.

Мартин Славоев е на 15 години, а партньорката му – Елизавета Кравец, която е от Украйна, е на 13 години.

„За нас беше удоволствие и голяма емоция да участваме в шоуто на Слави! Нашите деца са като всички останали – имат мечти и не спират да се борят за тях, за което не трябва да се извиняваме на никого. Надявам се да са накарали повече хора да се усмихнат и да ги подкрепят, защото завистта и злобата станаха малко в повече… А дали наистина могат да танцуват, гледайте и преценете сами.“ – развълнувано написа майката на Мартин в социалните мрежи.

В началото на гостуването им, Мартин и Елизабета очароваха зрителите, като изтанцуваха блестящ джайв, а в края – румба.

Двамата споделиха, че запознанството им се случило на танцово състезание, където били с различни партньори и следователно двойките се конкурирали една с друга.

На въпроса от водещия „Кое е най-важното, за да можеш да станеш танцьор?“, 15-годишното момче заяви: „Препоръчително е да имаш заложби, винаги е възможно и без тях, но трябва много да се отдадеш на спортните танци и да работиш много усилено.“

Следващото предизвикателство пред което ще се изправят Славоев и Кравец е Държавно първенство по спортни танци, което ще се проведе в края на месец Юни, а ние можем да им пожелаем светкавичен успех.

Гледайте гостуването на Мартин Славоев и Елизабета Кравец тук!