Да, по Коледа стават чудеса. Слави Трифонов успя да събере две от ТОП имената в поп-фолка. Галена и Преслава една до друга в празничното издание на шоуто му.

Българският изпълнител и телевизионен водещ явно се опитва да стопли отношенията между Галена и Преслава, които година наред са в обтегната „приятелска“ връзка. Слави Трифонов е наясно, че има искри между двете звезди, но въпреки това поканил и двете да вземат участие в празничното издание на „Шоуто на Слави“, което ще се излъчи утре в 22:00ч. по „bTV“.

Това е първата обща изява на двете „Пайнерки“, които от 2016 година до сега са като котка и мишка. Дори на концерта на „Планета“, който се състоя този месец, двете нямаха голямо желание да се засекат зад кулисите на събитието.

Green-News.bg ви припомня, че изминаха почти две години от големия скандал за наградата „Певица на годината“ между изпълнителките – Галена и Преслава. Именно тогава Преслава грабна приза, макар годината да беше по-успешна за нейната близка приятелка, по това време – Галена. След като певицата на „Феноменален“ усетила нечестната игра на Преслава оттогава спря да разговаря с нея.

В празничната програма ще вземат участие още Азис, Криско, Тита, Йорданка Христова, СкандаУ и още звездни личности, които ще изпеят едни от най-големите си хитове.