Факт е новата секси и стилна колекция от бански костюми на модната марка „AMIR“, която си печели все повече доволни клиенти.

Марката „AMIR“ е унисекс, за всяка жена и мъж – да бъдат както елегантни така и актуални. За всеки с вкус и стил. Представената до момента нова колекция от бански на марката определено ще заинтересуват всеки тип човек, който държи на своя сексапил и чар!

Фризьорът Мирослав Ангелов, който е и създател на бранда, отново се е погрижил за качествените материали и е подходил с усет и професионален поглед към всеки детайл.

Банските на „AMIR“ са изработени от висококачествен италиански полиамид и различни цветове и десени характерни за всеки сезон. „Определено има голямо разнообразие от различни качествени бански, както за мъжа така и за жената!“ – коментират запалените потребители на модната марка.

Зад обектива на специалната лятна фотосесия стои Георги Малев, който се е погрижил да изпипа всеки един детайл, а за фотосесията позират бившата поп-фолк изпълнителка Миглена Христова, моделката Маги Сидерова, хитовата певица Анелия, както и мускулестият фитнес инструктор Марио Вътов.