Стил, горещ сексапил и провокацията силно преобладават в новото музикално видео на Райна

Новото и първо видео на изпълнителката Райна за 2020 година се появи днес и за съвсем кратко време успя да завладее публиката, която е категорична, че „Ще ти мине“, както е озаглавено парчето, ще се превърне в тотален хит.

„Кралицата отново мачка! И след 19 години пак е актуална с истинска музика!“, „Изпята с много чувство, браво, песента е истинска! Евала на Райна!“, „Райна не прави компромиси с музиката си. 19 години истинска без промяна! ХИТ… музиката е много добра!“ – са само част от коментарите на меломаните под видеото получило ексклузивна премиера в YouTube.

Авторският екип, на който Райна се довери за новото си предложение е Мартин Биолчев, който е работил по музика и аранжимента, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров пък са се погрижили за текста.

Истинска сензация сътвори предизвикателното и мистично видео, дело на режисьора и сценарист Иван Димитров – Torex. Оператор на лентата е Иван Иванов, а в нея виждаме звездата на „Пайнер“ в изключително предизвикателна роля, допълваща се от провокативни визии.

„Както обещах, тази година ще съм по-продуктивна. 3 месеца след успеха на „А бях ти казала“ ви представям новата си песен „Ще ти мине“. Специални благодарности на целия екип, който вложи труда и енергията си в този проект!“ – с тези думи певицата представи новия си проект.