Фото: 7/8 TV
Фото: 7/8 TV

Сашка Васева е претърпяла втора операция по отстраняване на тумора в главата й, която траела 12 часа. Информацията идва от съпругът й Христо Бакърджиев

„На 29 ноември Сашка преживя основната 12-часова операция и с Божията помощ прескочи трапа. Сега започва възстановяването, което според директора на най-известната баварска болница – шеф на неврохирургията и ръководещ операцията, J rg Christian Tonn, ще трае 3-4 месеца, до 1-2 години в зависимост от организма и защитните сили, както и терапията“, споделя Христо Бакърджиев.

Животоспасяващата операция по отстраняване на тумора в мозъка й бе в понеделник. Тя е минала добре и състоянието на изпълнителката е стабилно.

„Слава Богу, има вече сили и енергия в сравнение отпреди един месец, тогава едвам мъждукаше светлинката й. Положителната енергия ще помогне силно“, казва още Бакърджиев.

Припомняме, че Сашка Васева бе приета в болница в Германия с огромен тумор в мозъка, който наранява зрителния й нерв и в последствие на това ослепява. Половинката й започна капмания за набирания на средства, за да се справят с болестта.

Ето и дарителската сметка, на която всеки, който има желание и възможност, може да помогне:

IBAN
BG86RZBB91554455289907
SWIFT/BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Христо Бакърджиев