Млада надежда в чалга средите стана за срам

Голяма част от запалените фолк фенове са запознати с името Александър Попов, който често застава зад едни от най-успешните в бранша проекти, като се грижи за текстовете към песните на едни от най-актуалните чалга звезди.

Именно Александър е на път да развихри грозен скандал в средите, а в него е намесено и името на новата чалга пеперудка, търсещата популярност – Джия, която меломаните познават от дуетното й парче с Емануела – „Мамино синче“. Месеци по-късно дебютантката представя и „Дива“ – песен, в която участие взима Емрах.

Джия в дебютното си видео към „Мамино синче“ / Фото: Георги Малев

Зад изброените две песни по-горе, като автор на текста застава Александър Попов в съавторство с Петър Петров. За съжаление обаче въпросните проекти с вложена инвестиция, е възможно да бъдат свалени от интернет пространството заради неизплатени дългове от страна на Джия, научи първо екипът на Green-News.bg.

Текстописецът Александър Попов сам сподели, че има неуредени отношения с изпълнителката от компанията на Йорданчо Василковски-Оцко, но не изпада в подробности за сумите.

Александър Попов в компанията на Джия

Попов сподели снимка на Джия в профила си в социалната мрежа Инстаграм, а към фотото написа следното: „Певицата, която не си плаща текстовете! Певицата, която не си вдига телефона! Лъже и уронва престижа ми и ще бъде подведена под съдебна отговорност!“

Към този момент Пазарджишката певицата със съмнителна репутация не е отговорила публично на хвърлените към нея обвинения, а Green-News.bg продължава да следи ситуацията.

Редакционният екип на Green-News.bg си запазва правото да даде право на отговор на замесените в скандала имена!