В няколко поредни дни от музикалната компания „Фентъзи Груп Медия“ споделиха в интернет пространството, че предстоят страхотни музикални изненади от свежите им попълнения – Петя и Бети.

От компанията първо споделиха изключително елегантна фотосесия на Петя, която направи своя дебют във „Фентъзи Груп Медия“ с парчето „Трудна съм“, което пък успя да грабне меломаните. Текста под един от фотосите на Петя гласи: „Една от изненадите, които сме подготвили за вас е новото парче на Петя!“ 

Във въпросната фотосесия певицата е с рязко променена визия, а меломаните я определиха като неузнаваема.

Петя / Фото: Facebook

Втората новина за ново музикално видео отново дойде от официалната страница на „FGM“ във Фейсбук, като се появи и снимка на Бети с текст: „Нещо ще се случи… Скоро!“.

Екзотичната красавица е изпълнител, за когото тепърва ще се говори. Тя впечатлява с глас, огнена харизма и определено е устремена към върховете на родния шоубизнес.

Фотото, споделено от снимачната площадка на новото видео на Бети също предизвика вълна от коментари, в които меломаните не скриха задоволството си от предстоящата премиера.

Бети / Фото: Facebook

Ексклузивно за Green-News.bg, екипът на „Fantasy Group Media“ споделиха, че са вложили цялото си сърце в реализирането на проектите, както и много творчески хъс, а това е предпоставка феновете да очакват нови хитови заглавия от любимите си звезди съвсем скоро.