Днес ще Ви запознаем с Ивелина Росенова, която е само на 16 години и наскоро стана още по-популярна с артистичния си псевдоним IVI. Младата звезда е новото музикално бижу в каталога на музикалния лейбъл „Fantasy Group Media“ и съвсем скоро представи дебютното си парче, което е озаглавено „След 100 години“ и е съвместен проект с Румен Борилов. ИВИ е познато лице сред запалените поп-фолк меломани. Тийнейджърката става популярна със записаните и публикуваните от нея аматьорски видеоклипове, на които неповторимо изпълнява едни от най-популярните песни. Именно чрез тях Ивелина успява да привлече вниманието към себе си и бързо да предизвика шум около името си. Отговорите на въпросите защо се е насочила към поп-фолк жанра, какво е посланието на дебютното й парче и с какво ново ще изненада меломаните, ще научите само и единствено тук…

Здравей, ИВИ! Да започнем от това как и защо реши да се занимаваш точно с музика?
– Здравейте! Благодаря за поканата за интервю! Чрез музиката, аз успявам да изразя себе си. Тя е нещото, без което не мога! Изключително много съм благодарна на моите родители, които са усетили таланта ми още на три годишна възраст и до днес продължават да ме подкрепят!

На доста от меломаните им е интересно защо избра този стил музика?
– Мога да кажа, че изпълнявам доста различни стилове, от които безспорно най – любим ми е българският фолклор, с който съм закърмена. С течение на времето започнах да изпълнявам и поп фолк песни, които също ми допаднаха и реших да направя няколко проекта и да видя как ще се развият нещата.

„Музиката за мен е всичко. Искам за напред да продължа да се занимавам с нея, защото това ме влече. Да изградя една музикална кариера, да покоря големи сцени! Това ми е мечта и цел в живота!“ – заявява Ивелина.

Дебютното ти парче е продуцирано от музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“. Как протече работата с екипа на фирмата?
– Радвам се, че вече съм част от голямото семейство на музикална компания „Fantasy Group Media“. Работата протече доста добре. Да, беше един дълъг ден, но за сметка на това крайният резултат определено удовлетвори очакванията ни.

В тази връзка, разкажи ни малко повече за „След 100 години“. Какво послание носи този проект?
– Първо искам да благодаря на Румен Борилов за съдействието, което ми оказа и за сътворяването на тази прекрасна песен. С нея искаме да кажем на хората, че любовта е вечна и да не се страхуват от това да изразяват чувствата си един към друг!

Какви са плановете ти до края на годината, какви цели гониш в личен и професионален план?
– Смятам до края на годината да издадем още няколко проекта. Основната ми цел на този етап е да продължа да се развивам в музикалната сфера, да добия по – голяма популярност и да радвам хората, с това което правя!

А на какви парчета ще заложиш в бъдеще?
– Ще заложа на такива парчета, чрез които да успея да се докосна до сърцата на хората. Надявам се всеки човек да открие част от себе си в моите песни!