Маги Бадер, Джулиана Гани и Катрин Вачева са само част от звездите, които влезнаха в отбора на музикалния лейбъл „Fantasy Group Media“, който е ръководен от фронтмена Силвестър Матеев, по-известен като Силвър. 

„Останах приятно изненадана от първите дизайнерски тениски на музикалния лейбъл „Fantasy Group Media“! Няма как да не споделя с вас, че са супер удобни!“ – написа Плеймейтката Маги Бадер.

Красавиците се похвалиха в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм със своите нови тениски, които успяха да завладеят българският пазар. Тениските „FGM“ са дизайнерски и са в класическият черен цвят. На тях ярко грее логото на фирмата.

Тениските нашумяха не само сред родните ни звезди, като вече голяма част от почитателите на музикалната фирма успяха да се сдобият с тишърти, които за момента се предлагат само в черен цвят. Поради големият интерес от фирмата обещават още много подобни изненади.

„С тази тениска „Fantasy Group Media“ определено успяха да ме изненадат“ – написа професионалният български модел Катрин Вачева.