От влогърството към чалга индустрията

Става въпрос за Илиян Сандев (SANDEFF), Стела Павлова (STELLA) и тяхното официално дебютно попфолк парче „Пия в твоя чест“, което е в колаборация с добре познатия в музикантските среди Андро.

Влогърите Sandeff и Stella са изключително популярни сред невръстните ни сънародници, а YouTube каналът им, където публикуват развлекателно съдържание, е следван от над 342 хиляди потребители.

View this post on Instagram

A post shared by Stella💫 (@stela.pavlova)

Първата официална песен на известните влогъри е насочена към попфолк меломаните. „Пия в твоя чест“ е адаптирана балканска версия нa песента на LIL NAS X – „MONTERO“. Само за два дни, видеото се изкачи на призова позиция в „Набиращи популярност“ в най-популярната платформа за видеосподеляне, като към този момент е на 3-то място.

Аранжиментът е дело на Андреан Стефанов (ANDRO), а за текста се е погрижил Sandeff. Видеоклипът е заснет в известен столичен клуб и е реализиран от Христо Спиридонов.

През изминалите години много влогъри пропяха… или поне се пробваха да пробият и на музикалния небосклон. Сред тях са Ицака и Павел Колев, Пик Пук, който в последствие стана Васето и гаджето му Никол, Боян Тодоров, Дени и други.

А какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите Ви.