Красавицата Кася Ленхард бе открита мъртва в апартамента си в Берлин

Причина за самоубийството: Дни преди фаталния ден звездата на Байерн (Мюнхен) – Жером Боатенг официално обяви раздялата си с 25-годишната красавица, която заради сините си очи и тъмна коса често бе сравнявана с актрисите Анджелина Джоли и Меган Фокс.

„Вчера около 20:30 часа имаше полицейска операция в Шарлотенбург по подозрение за самоубийство. В дома е намерен безжизнен човек. Няма индикации за намеса на трета страна.“ – съобщават от полицията в Берлин, пише в. „Билд“.

За връзката на Кася и Боатенг: Двамата бяха заедно повече от година. Заради синеоката хубавица бившият национал на Германия изостави друга красавица – Ребека Силвера. Междувременно двeтe водеха словесна вoйнa в coциaлнитe мрeжи, кoятo все пак приключи c извинeниe нa Кася.

„Прекратих връзката ни заради всичките му лъжи и постоянни изневери. Той пак се вписа в обичайния си образ. Желая му всичко добро.“ – написа Кася в социалните мрежи.

Според версията на Боатенг той решил да скъса с Касия.

„Както е известно от медиите, прекратих връзката си с Кася Ленхард. Отсега нататък ще вървим по различни пътища. Това е жалко, но за семейството ми и за мен това е правилното решение. Трябваше да направя тази крачка и да тегля чертата. Извинявам се на всички, които нараних, особено на бившата ми приятелка Ребека и децата ни. Пътищата ни се разделят веднага. За мен и моето семейство това е правилното решение. Един мъж трябва да поеме отговорност и да мисли за семейството си и аз го правя сега. Пожелавам на Кася всичко най-добро!“ – споделя Боатенг.

Последователите на моделката в социалните мрежи са в шок от новината и изказват искрени съболезнования под снимките на Кася в Инстаграм, където профилът й автоматично бе превърнат във възпоменателен.