Цветина с изненадваща премиера на ново музикално видео

Младата поп-фолк изпълнителка представи своето ново музикално бижу, носещо заглавието „Напомня на обичане“ и в колаборация с Андреас Камперис. Видеоклипът се появи в официалния YouTube канал на музикално-продуцентската компания „Фирмата“.

„Тази песен е създадена с огромно желание и много труд. Нямам думи, с които да я опиша и представя, затова оставам на всеки да я разбере, както я почувства.“ – написа певицата в социалните мрежи.

Още с появата си, „Напомня на обичане“ успя да грабне меломаните, които са категорични, че парчето има потенциал да се превърне в един от хитовете на лятото.

„Избухна бее!!! Чуя ли името Цветина, значи ще е нещо много яко! Клипа и текста разбиват, целия проект е топ!“, „Истински страхотна. Меден глас, уникален текст и подобаващо изпълнение.“, „Обичам я тази жена. Всеки път е различна, но следващия път искам динамична песен.“ – са само част от коментарите под клипа.

Атрактивна и различна, Цветина и този път успя да впечатли меломаните. Разбира се, за това е отговорен и екипът, работил по „Напомня на обичане“. Музиката и аранжиментът са дело на Бранко Йованович. Текстът пък е написан от самата изпълнителка. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов-Люси, а оператор е Иван Иванов.

За визията на певицата са се погрижили Микеле – грим и Георги Тодоров – прически.