На 25 Януари, рожден ден празнува обичаният поп-фолк изпълнител Румен Борилов

Днес е роден един от най-актуалните към момента самопродуциращи се изпълнители, чието име безспорно става популярно след премиерата на тоталния попфолк хит „Хиляда пъти“. Въпросната песен несъмнено е част от златната дискография на Румен Борилов и към днешна дата е регистрирала над 16 милиона показвания в най-голямата платформа за видеосподеляне, а именно YouTube.

Изпълнителят става на 32 години и не крие, че точно на този ден се чувства истински щастлив, защото именно това е денят, в които изобилстват хубавите изненади, моменти и емоции. Още от ранни зори, Румен получи хиляди честитки в социалните мрежи от приятели и фенове за своя личен празник.

Самопродуциращата се звезда получи и специални видео поздрави от колегите си в жанра – Александра, Саша Рико, DJ Oskar, Сашо Жокера, бившите продуценти на Румен от музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“, също не пропуснаха да отправят благопожелания.

„Днес ставам на 32 години! Чувствам се много щастлив и пораснал … Имам всичко за което съм мечтал! Благодаря на Бог!!!“ – пише певецът в личния си Фейсбук профил.

На връх рождения си ден, Румен Борилов направи така, че всички, които го обичат, да запомнят и този негов личен празник, като подари на най-запалените си почитатели караоке версия на актуалния му хит „Джакузи“. Рожденикът обаче отправи и предизвикателство към феновете си – той иска от тях да запишат кратко видео, чрез което да демонстрират как пеят любимата им част от песента „Джакузи“ и да го споделят в социалните мрежи.

„Здравейте, приятели и фенове! По случай рождения ми ден искам да ви направя подарък – караоке версия на най-големия ми хит през изминалата година, именно песента ДЖАКУЗИ. Сега е ваш ред да ми направите подарък, запишете се как пеете любимата си част и споделете видеото на стената ми. Благодаря ви, Обичам ви!“ – споделя Румен.

Екипът на Green-News.bg честитим рождения ден на Румен Борилов и му пожелаваме само едно нещо, но от сърце – много здраве!